Page Nav

TRUE
TRUE

Gradient Skin

Gradient_Skin

Seo Neden Önemlidir?

SEO neden önemlidir? Günümüzün rekabetçi pazarında, SEO pazarlama her zamankinden daha önemlidir. Arama motorları her gün milyonlarca kullan...

Seo Neden Önemlidir?

SEO neden önemlidir? Günümüzün rekabetçi pazarında, SEO pazarlama her zamankinden daha önemlidir. Arama motorları her gün milyonlarca kullanıcıya sorularına cevap bulmak veya sorunlarına çözüm bulmak için hizmet vermektedir. Bir web siteniz, blogunuz veya çevrimiçi mağazanız varsa SEO, arama motorlarından hedeflenmiş ücretsiz trafik almanıza yardımcı olabilir.

Arama Motoru Optimizasyonu Önemlidir!


Arama motoru kullanıcılarının çoğunluğunun, arama motoru sonuç sayfalarında (SERPS) en iyi 5 öneriyi tıklaması daha olasıdır. Bundan yararlanmak ve web sitenize veya çevrimiçi mağazanıza müşteriler kazanmak için web sitenizin en üst konumlardan birinde görünmesi gerekir.

SEO sadece arama motorları ile ilgili olmayıp, iyi SEO uygulamaları bir web sitesinin kullanıcı deneyimini ve kullanılabilirliğini geliştirir. Kullanıcılar arama motorlarına güvenir ve kullanıcının aradığı anahtar kelimeler için en üst konumlarda yer almak web sitesinin güvenini artırır.

SEO, web sitenizin sosyal tanıtımı için önemlidir!


Web sitenizi Google veya Yahoo'da arama yaparak bulan kişilerin sitenizi Facebook, Twitter veya diğer sosyal medya kanallarında tanıtması daha olasıdır.

SEO büyük bir web sitesinin düzgün çalışması için önemlidir. 

Birden fazla yazarlı web siteleri, SEO'dan doğrudan ve dolaylı bir şekilde yararlanabilir. Doğrudan yararları, arama motoru trafiğinde bir artış ve dolaylı yararları, sitede içerik yayınlamadan önce kullanılacak ortak bir çerçeveye (kontrol listeleri) sahip olmaktır.

SEO sizi rekabette öne geçirebilir. İki web sitesi aynı şeyi satıyorsa, arama motoru optimize web sitesi daha fazla müşteri ve daha fazla satış yapmak daha olasıdır.

SEO ve Dijital pazarlama arasındaki fark nedir?


Bazı insanlar bize sık sık ''SEO Dijital Pazarlama ile aynı mı?'' diye soruyor. Verebileceğimiz en basit cevap, SEO'nun Dijital Pazarlama cephaneliğinizde bulunan araçlardan biri olmasıdır.

SEO, normalde sosyal medya tanıtımı, PPC, içerik stratejisi vb. gibi diğer şeyleri içeren genel Dijital Pazarlama kampanyanızın bir parçası olabilir. Detaylar; https://kolaypazarla.blogspot.com/ da...

İyi içerik, SEO ile veya SEO olmadan hala en önemli başarı faktörüdür.


Arama motoru optimizasyonu için bu giriş kapatmadan önce çok iyi içeriğiniz yoksa SEO size yardımcı olamaz aklınızda olmalıdır. Başka bir deyişle, SEO çok iyi içerik olmayan bir web sitesi denemek başarılı (uzun vadede) şansınız minimumdur. Öte yandan, iyi içeriğe sahip bir web sitesi SEO ile veya SEO olmadan iyi yapabilir. SEO sadece web sitesine ekstra bir destek verecektir.

Ana Sayfaya Dön »

Hiç yorum yok